Зимска школа програмирања за средњошколце

У жељи да свим ученицима IV азреда средње школе који постижу запажене резултате у учењу и раду и надарени су за информационе технологије омогуће стицање стручног и квалитетног знања, Висока школа за информационе технологије ИТС и ИТ компаније LINK group и ComTrade, удруженим снагама организовали су Зимску школу програмирања, која се одржава од 13. до 17. јануара 2014. године.

Полазници Зимске школе програмирања имаће прилику да стекну нове вештине, уче од искусних професионалаца у области информационих технологија, а затим и искористе та знања и референце на најбољи могући начин. Учешће у Зимској школи програмирања је јединствена прилика да се упознате са начином рада једне савремене високе школе, проведете 5 дана у модерно опремљеном простору, и то у друштву својеврсних стручњака, професора Високе и Средње школе за ИТ. У оквиру Зимске школе биће организован и обилазак и упознавање компаније ComTrade регионално најуспешније ИТ компаније.

Зимска школа ће бити реализована специјалном методологијом, кроз коју ће учесници имати прилике да у потпуности савладају вештине потребне за развој web апликација за упис на факултете.

Пријава се врши онлине путем - овде и отворена је до 8. јануара 2014. године.

Број места је ограничен на 20 учесника.

За додатне информације можете се обратити на е-маил адресу office@its.edu.rs или број телефона 011/2096-777.