Јавни наступ и вештине презентовања

Радионице на тему "Јавни наступ и вештине презентовања" обухватају упознавање учесника са основним техникама јавног наступа, као и превазилажења баријера које се јављају приликом самосталног излагања. У оквиру обуке они ће имати прилику да у интерактивном окружењу усаврше постојеће вештине и стекну нове, а научиће и како да већ постојеће знање презентују на најквалитетнији начин.

Водитељке радионица су Сузана Страјиновић, тренер у оквиру Центра за развој каријере Филозофског факултета у Београду и Љиљана Цветковић, каријерни саветник у оквиру Центра за развој каријере Филозофског факултета у Београду. Обе поседују дугогодишње искуство у раду са младима, а иза себе имају велики број одржаних тренинга и обука из различитих области.

Место одржавања радионица:

Инфо роом Канцеларије за младе, ул. 1300 каплара бр. 2 (бочни улаз Задужбине Илије М. Коларца - Студентски трг бр. 5)

Термини одржавања радионица:

2. и 4. децембар (понедељак и среда) 18-20х и 6. децембар (петак) 17-19х

Ко може да се пријави и како?

Сви заинтересовани који имају од 15 до 30 година могу се пријавити тако што ће на е-маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. послати основне податке (име и презиме, година рођења, образовање - средња школа или факултет) и мотив за пријављивање на радионице, најкасније до 30. новембра у 17х. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у обзир.

Молимо вас да се пријавите само ако сте у могућности да дођете на све три радионице јер су тематски повезане, а и само у том случају можете добити потврду о похађању.

Биће изабрано 15 најмотивисанијих кандидата, за које се процени да ће се најлакше уклопити као група. Резултати селекције ће бити послати свим кандидатима е-маилом у најкраћем року.

Извор:http://kancelarijazamlade.rs/vest/javni-nastup-i-vestine-prezentovanja