Канцеларија за младе општине Савски Венац у сарадњи са Националном службом за запошљавање организује обуку "Пут до успешног предузетника"

Канцеларија за младе Савски венац у сарадњи са Националном службом за запошљавање организује обуку “Пут до успешног бизниса” која ће се одржати 17. и 18 . децембра 2013. године у простору Бизнис центра Општине, Кнеза Милоша 47 у периоду од 10- 16h.

Обука је бесплатна за све полазнике, траје два дана, а циљна група су млади од 20 до 30 година, који желе да се информишу, оспособе и оснаже за предузетништво.

Програми обухвата едукацију у области израде бизнис плана, информисање о правној регулативи, порезима и доприносима и могућим изворима финансирања, интерактивна предавања, бизнис-план радионице, литературу, студије случаја из предузетничке праксе...

Уз помоћ искусних предавача Пословног центра београдске филијале НСЗ полазници обуке ће усвојити знања неопходна за улазак у предузетништво, овладати пословним вештинама, повећати ниво своје конкурентности на тржишту рада.

По успешно завршеној обуци полазници добијају сертификат са којим могу да конкуришу за средства (субвенције) за самозапошљавање и покретање сопственог бизниса.

Конкурс је отворен до 13.децембра и можете се пријавити тако што ћете попунити пријавни формулар и заједно са CV-ем проследити на меил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Izvor: http://www.mladisavskivenac.org.rs/