Конкурс за учешће у програму универзитетске радне праксе

Градска управа града Београда и Универзитет у Београду позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетске радне праксе БГПРАКСА 2016. Програм се реализује седму годину за редом на основу потписаног Протокола о сарадњи између Универзитета у Београду и Градске Управе Града Београда у области организовања и реализовања универзитетске радне праксе студената. Конкурс је отворен од 23.марта до 13.априла 2016. године.


У програму Универзитетске радне праксе ове године учествује 14 унутрашњих организационих јединица Градске управе, 10 градских предузећа, 10 установа културе и 4 градске општине града Београда. Отворено је укупно 178 места на 130 позиција на којима ће студенти завршних година имати прилику да уз подршку непосредно одређених ментора стекну вредно радно искуство. Сви полазници ће по обављеној пракси добити потврду о обављеној пракси. БГ ПРАКСА ће се ове године реализовати као четворомесечна пракса почевши од 1.јуна 2016. године.

Овогодишњи позив је упућен студентима са 21 факултета у саставу Универзитета у Београду (Правни, Економски, Факултет организационих наука, Саобраћајни, Грађевински, Архитектонски, Електротехнички, Машински, Факултет политичких наука, Филозофски, Филолошки, Пољопривредни, Технолошко-металуршки, Математички, Шумарски, Рударско-геолошки, Факултет спорта и физичког васпитања, Факултет ветеринарске медицине, Факултет безбедности, Географски факултет, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију) и Факултет драмских уметности Универзитета Уметности. На конкурс се могу пријавити заинтересовани студенти завршних година електронским путем и неопходно је да приложе скенирану потврду о редовном студирању.

Више информација о програму и пријављивању ОВДЕ.

Текст преузет са http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/