Позив за учешће на омладинском форуму „Пријатељство без граница“

Министарство образовања Републике Белорусије упутило је позив за учешће националних делегација на XII међународном омладинском форуму “Пријатељство без граница – Friendship without borders”.


Форум ће бити организован од 26. јуна до 2. јула 2016. године у Белорусији. Циљ Форума је унапређење међународних односа и међународне сарадње младих, а исти се успешно организује од 2005. године и окупља експерте из области омладинске политике, представнике омладинских и дечијих организација, као и представнике школских управа.

Пропозицијама је предвиђено да национална делегација може да броји 2-3 члана и то: 1-2 младих узраста 16-17 година и 1 вођу делегације – експерта из области омладинске политике.

Указујемо да ће организатори омладинског форума сносити трошкове смештаја и исхране за све учеснике, док ће путне трошкове сносити сами учесници и/или организације које представљају.

Заинтересовани кандидати су у обавези да попуне пријавни формулар који могу преузети ОВДЕ. Пријаве са назнаком: „Учешће на омладинском Форуму у Белорусији“, слати на имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 10. априла.

Изабрани кандидати/киње ће бити обавештени путем мејла, најкасније до 20. априла 2016. године.