Расписан конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката организација цивилног друштва

У циљу подстицања јавне расправе и дебате о темама у вези са Европском унијом (ЕУ) и процесом приступања Републике Србије ЕУ, а у складу са спровођењем Стратегије комуникације Владе Републике Србије о процесу приступања Републике Србије Европској унији, Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије расписује јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката организација цивилног друштва у области информисања о процесу европске интеграције Републике Србије.

seio
На јавни конкурс се као носиоци пројекта могу пријавити организације цивилног друштва које су регистроване на територији Републике Србије, индивидуално или у сарадњи са партнерима (локална самоуправа, привредни сектор, академска заједница, наставници и учитељи, друге ОЦД, медији).

Рок за подношење пријава је од дана објављивања јавног конкурса, 23. априла до 13. маја 2014. године.

Документ „Смернице за подносиоце предлога пројекта“ можете да преузмете овде.

Образац буџета пројекта можете да преузмете овде.

Образац за подносиоце предлога пројеката можете да преузмете овде.

Неопходне формуларе за пријављивање такође можете преузети и у просторијама Канцеларије за европске интеграције, Сектор за комуникације и обуку, Немањина 34.
За евентуална питања и појашњења обратите се Наташи Савић Јањић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Желимо вам успех у пријављивању.