AIESEC Case Challenge

AIESEC Case challenge

AIESEC Србија позива све заинтересоване студенте да се пријаве за радионице у оквиру пројекта "AIESEC Case Challenge", које претходе великом такмичењу у изради студије случаја. Пријава је у току! 

У оквиру пројекта "AIESEC Case Challenge" у периоду од 19. фебруара до 13. марта 2014. године биће одржано 8 радионица из области маркетинга и једна из области финансија. Предавачи ће бити еминентни стручњаци из поменутих области.

Радионице представљају увод за најважнији дан пројекта - ''ACC GRAD'' који подразумева 3 конференције на тему маркетинга, финансија и друштвено одговорног предузетништва. Конференције ће се одржати 14. марта 2014. године, истовремено, у Културном центру ГРАД, на  Економском факултету у Београду и у хотелу ''Асторија'' и представљаће почетак такмичења у изради студија случаја за компаније које су учеснице пројекта.

Студије случаја дају могућност студентима да стекну искуство и увид у ток и рад предузећа. Последњих година  на многим светским универзитетима студије случаја обликују квалитетне појединце развијајући им осећај за критичко размишљање уз  анализирање реалних проблема и тимски рад. Победници овог такмичења ће као награду освојити праксу у компанији за коју су решавали ''Цасе''.

Ко може да се пријави и како?

Позив је отворен за све заинтересоване студенте и могуће је пријавити се на више радионица. Детаљније информације о свакој радионици појединачно и распоред одржавања налазе се овде. Пријава је отворена до попуне места.

* За додатне информације о радионицама и целокупном пројекту можете се обратити на е-маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .