Постани EXIT ПР лице

EXIT фестивал, недавно проглашен за најбољи велики фестивал у Европи, у сарадњи са Б92 организује конкурс за ПР лица фестивала. Позивају се сви млади људи који желе да раде, да се проведу и да добију прилику да се иза сцене друже са својим омиљеним извођачима да се пријаве до краја фебруара.

EXIT PR

 

EXIT фестивал сваке године отвара своја врата младим људима из читаве Србије, који кроз многобројне послове стичу знања и искуства у пословима из области маркетинга, ТВ продукције, односа са јавношћу, промоције итд. Посебну групу запослених на фестивалу чине управо људи запослени у ПР тиму. Некадашња ПР лица фестивала сада су познати ди-џејеви, водитељи и водитељке, власници сопствених фирми и запослени у маркетингу неких од највећих компанија у Србији.

Ко може да се пријави и како?

Потребно је да кандидати буду пунолетни, да говоре енглески језик, да су друштвени, позитивни и амбициозни, као и да познају и прате EXIT фестивал и музичку сцену. Посебно се вреднују вештина комуникације, функционална писменост и познавање рада на рачунару.

Бира се једно ПР лице за подручје Београда и једно за подручје Новог Сада.

Пријава се врши онлине путем, попуњавањем онлине формулара овде, најкасније до 28. фебруара 2014. године. Ужи круг изабраних кандидата биће позван на интервју, а финални избор победника биће објављен до 15. марта.

У одабиру ПР лица за фестивал традиционално учествује и редакција Радија Б92, која ће, заједно са организацијом EXIT фестивала, бирати оне најталентованије и пружити прилику најбољим кандидатима да се докажу наступајући у неким од најслушанијих емисија на Радију Б92.

* За додатне информације о конкурсу можете се обратити на број телефона 021/6320-214, доступан радним данима од 13 до 15х, или е-маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .