Конкурс за спољне стручњаке/тренере Фондације Темпус

Фондација Темпус, као организација одговорна за спровођење Еразмус+ програма у области образовања, обука и омладине у Републици Србији, расписује јавни позив за спољне стручњаке/тренере који ће бити део базе стручњака Фондације Темпус.

Опширније...

Позив за учешће представника омладинских организација на пројекту „Enhancing regional connectivity among Serbian and Albanian youth“

Мисија ОЕБС-а у Србији у сарадњи са ОЕБС Канцеларијом у Албанији расписала је позив за учешће 13 представника омладинских организација из Србије на пројекту „Enhancing regional connectivity among Serbian and Albanian youth actors".

Опширније...

Конкурс за тренинг за развој бизнис плана

КОНКУРС

ЗА 

ТРЕНИНГ ЗА РАЗВОЈ БИЗНИС ПЛАНА

Смарт колектив, уз подршку Амбасаде САД у Београду, расписује конкурс за петодневни тренинг за развој бизнис плана, у оквиру програма Бизнис младих Србије.

Опширније...

Конкурс за учешће у програму универзитетске радне праксе

Градска управа града Београда и Универзитет у Београду позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетске радне праксе БГПРАКСА 2016. Програм се реализује седму годину за редом на основу потписаног Протокола о сарадњи између Универзитета у Београду и Градске Управе Града Београда у области организовања и реализовања универзитетске радне праксе студената. Конкурс је отворен од 23.марта до 13.априла 2016. године.

Опширније...

Међународно такмичење у писању есеја „ Образовање за изградњу боље будућности за све“

Традиционално међународно такмичење младих у писању есеја, које заједнички организују ГОИ Мировна фондација и УНЕСКО у оквиру програма „Образовање за одрживи развој“ поново је отворено. Овогодишња тема је „Образовање за изградњу боље будућности за све“.

Опширније...

Позив за учешће на омладинском форуму „Пријатељство без граница“

Министарство образовања Републике Белорусије упутило је позив за учешће националних делегација на XII међународном омладинском форуму “Пријатељство без граница – Friendship without borders”.

Опширније...

Конкурс за међународну награду за креативност младих Насер Бин Хамад

Министарство омладине и спорта Бахреина расписало је конкурс за доделу награде Насер Бин Хамад за креативност младих. Награда се додељује у следећим категоријама: архитектура, уметност (цртање и вајарство), филмска продукција, графички дизајн, фотографија и наука.

Опширније...

Отворен конкурс „Подршка иновативним приступима за повећање запошљавања и запошљивости младих“

Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије (СИПРУ), објавио је у среду 18. новембра позив за доделу бесповратних средстава у оквиру јавног конкурса под називом “Подршка иновативним приступима за повећање запошљавања и запошљивости младих“.

Опширније...

Јавни позив за пријављивање кандидата у Радној групи за праћење и спровођење Националне стратегије за младе

Министарство омладине и спорта објављује Јавни позив за пријављивање кандидата из редова научне и стручне јавности за чланство у Радној групи за праћење и спровођење Националне стратегије за младе, с обзиром на то да је Влада на седници одржаној 27. фебруара 2015. године донела Националну стратегију за младе за период од 2015. до 2025. године („Службени гласник РСˮ, број 22/15), а на седници одржаној 6. августа 2015. године, Акциони план за спровођење Националне стратегије за младе за период од 2015. до 2017. године („Службени гласник РСˮ, број 70/15).

Опширније...

Позив за пријаву на онлајн курс: Global Education: The Intercultural Dimension

Центар Север-Југ Савета Европе позива заинтересоване да се пријаве на онлајн курс: Global Education: The Intercultural Dimension  који ће се одржати од  17. августа  до 11. септембра.

Рок за пријаву је 9 август 2015 године, а пријављени ће бити информисани о селекцији 12 августа.

Опширније...

Позив за кампове на подручју Руске Федерације

Федерална агенција за питања омладине, у сарадњи са Друштвеном комором Руске Федерације, а у оквиру спровођења Стратегије националне омладинске политике до 2016. године, организоваће на подручју Руске Федерације у периоду 2. јул-28.август 2015. године низ догађаја форумског карактера. С тим у вези, позива домаће и иностране експерте, али и све заинтересоване младе из земље и иностранства да се пријаве за учешће.

 

Опширније...

Волонтерски кампови у Мексику

Мексичка асоцијација за међународно волонтирање нуди младима из целог света могућност учешћа на 16 међународних волонтерских кампова у савезним државама Морелос, Ћиапас, Гуанахуато и Савезни Дистрикт.


Тематски фокус активности биће стављен на образовање, културно наслеђе, животну средину и одрживи развој.

Опширније...

Конкурс за најбољу фотографију било ког кич елемента јавног простора

Портал за урбану културу и баштину покренуо је рубрику Кич водич, у оквиру које расписује конкурс за најбољу фотографију било ког кич елемента јавног простора (куће, зграде, улице, трга, споменика, парка, детаља реклама, урбаног маркетинга, уличног догађаја/призора…). Учесници конкурса имају право да пошаљу по две фотографије. Уреднички тим портала Корзо доделићеједну награду у износу од 3.500 динара.

Опширније...

Расписан конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката организација цивилног друштва

У циљу подстицања јавне расправе и дебате о темама у вези са Европском унијом (ЕУ) и процесом приступања Републике Србије ЕУ, а у складу са спровођењем Стратегије комуникације Владе Републике Србије о процесу приступања Републике Србије Европској унији, Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије расписује јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката организација цивилног друштва у области информисања о процесу европске интеграције Републике Србије.

seio
На јавни конкурс се као носиоци пројекта могу пријавити организације цивилног друштва које су регистроване на територији Републике Србије, индивидуално или у сарадњи са партнерима (локална самоуправа, привредни сектор, академска заједница, наставници и учитељи, друге ОЦД, медији).

Рок за подношење пријава је од дана објављивања јавног конкурса, 23. априла до 13. маја 2014. године.

Документ „Смернице за подносиоце предлога пројекта“ можете да преузмете овде.

Образац буџета пројекта можете да преузмете овде.

Образац за подносиоце предлога пројеката можете да преузмете овде.

Неопходне формуларе за пријављивање такође можете преузети и у просторијама Канцеларије за европске интеграције, Сектор за комуникације и обуку, Немањина 34.
За евентуална питања и појашњења обратите се Наташи Савић Јањић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Желимо вам успех у пријављивању.

ЕБЕЦ Београд 2014 - Београдски Дани Инжењера

Удружење студената технике Европе - БЕСТ Београд позива све заинтересоване студенте инжењерских струка да учествују у такмичарском и едукативном делу манифестације "ЕБЕЦ Београд - Београдски Дани Инжењера", која се ове године одржава од 13. до 17. марта.

ebec 2014

 

Опширније...

AIESEC Case Challenge

AIESEC Case challenge

AIESEC Србија позива све заинтересоване студенте да се пријаве за радионице у оквиру пројекта "AIESEC Case Challenge", које претходе великом такмичењу у изради студије случаја. Пријава је у току! 

Опширније...

Позив за пријављивање делегата за „Скупштину младих амбасадора добре воље за очување водених ресурса“

Министарство шумарства и водених ресурса Републике Турске организује „Скупштину младих амбасадора добре воље за очување водених ресурса“ од 27. до 29. маја 2014, у оквиру Трећег истанбулског међународног форума водопривреде, који ће бити одржан у Истанбулу у оквиру истог датума.

Опширније...

Постани EXIT ПР лице

EXIT фестивал, недавно проглашен за најбољи велики фестивал у Европи, у сарадњи са Б92 организује конкурс за ПР лица фестивала. Позивају се сви млади људи који желе да раде, да се проведу и да добију прилику да се иза сцене друже са својим омиљеним извођачима да се пријаве до краја фебруара.

EXIT PR

 

Опширније...

ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЛЕГАТА ЗА СВЕТСКУ ОМЛАДИНСКУ КОНФЕРЕНЦИЈУ

sri lanka

 

Министарство омладине и спорта подсећа на вест објављену 05. фебруара 2014. на званичном сајту МОС, којом је најављено да ће се у Коломбу (Шри Ланка) од 6. до 10. маја 2014. године одржати Светска конференција о омладини.

Опширније...

"Best Of South East" студије у Грацу

logo erste bank1-300x144

 

Ерсте Банка Србија у сарадњи са Steiermärkische Sparkasse Банком и Karl-Franzens-University Грац објављује позив студентима, апсолвентима и дипломцима Економских и Правних факултета да се пријаве за стипендије и стекну прилику да годину дана проведу у Грацу!

Опширније...