Јавни конкурс за удружења и канцеларије за младе за организовање и (су)финансирање волонтерских кампова 
у 2015. години

На основу предлога Комисије за селекцију волонтерских кампова, у саставу представника Младих истраживача Србије, Министарства омладине и спорта и Мреже младих југоисточне Европе, за (су)финансирање је изабрано 30 волонтерских кампова из 16 округа широм Србије. На конкурс је пристигла 51 пријава.

Организовање и финансирање 30 волонтерских кампова је ове године омогућено кроз пројекат Младих истраживача Србије „Национални програм волонтирања младих 2015 – волонтерски кампови“, у оквиру програма „Млади су закон“, а кроз Јавни конкурс Министарства омладине и спорта Републике Србије за финансирање и суфинансирање програма и пројеката за спровођење циљева Националне стратегије за младе. 

Захваљујемо се свим организацијама које су показале интересовање за организацију међународних волонтерских кампова. Упућујемо искрене честитке удружењима и канцеларијама за младе које су предложиле кампове за које је одобрено финансирање.

Сва удружења и канцеларије за младе чији су кампови одобрени биће контактирани у најкраћем року, како бисмо усагласили мање измене у предлогу програма.

Резултате конкурса можете преузети ОВДЕ.