Потписани уговори са 16 јединицa локалне самоуправе

 

„Уверен сам да активности које ће се, уз подршку Министарства омладине и спорта, спроводити у 16 градова и општина, а које обухватају развијање услуга и механизама који поспешују запошљивост и запосленост младих, стварање услова за квалитетно провођење слободног времена и активно учешће младих у друштву , одражавају потребе младих из сваке локалне заједнице понаособ. Ми ћемо, као и до сада, наставити да пружамо неопходну стручну и саветодавну подршку свим локалним канцеларијама за младе“, рекао је Удовичић.

Резултати конкурса се могу видети ОВДE

У првом кругу истог овогодишњег конкурса, Министарство је одабрало 21 пројекат јединица локалне самоуправе у износу од 25.720.643,99 динара. Резултате првог круга конкурса, можете погледати ОВДЕ

Континуирана подршка Министарства локалним самоуправама, кроз конкурсе за финансирање пројеката којима се реализују циљеви Националне стратегије за младе представља уједно и подстицај младима у организовању, друштвеном деловању и запошљавању, а све у циљу развијања њихових личних потенцијала и остваривања опште друштвене добробити.

Top